Hvordan Gå Til Kosmetisk Kirurgi?

Vurderer du plastisk kirurgi? I så fall kan du føle deg litt overveldet av alle alternativene, fakta og informasjon. Plastikkirurgi er en medisinsk prosedyre som mange henvender seg til når de håper å forbedre en opplevd feil. Når du vurderer en prosedyre, er det nyttig å være en utdannet forbruker. Still mange spørsmål. Denne artikkelen vil komme i gang på veien mot forståelse av plastisk kirurgi. Still de riktige spørsmålene fra legen din.

Finn ut hvor operasjonen vil foregå på forhånd. Du kan undersøke dette stedet. Forsikre deg om at kirurgen din har valgt et lisensiert og akkreditert sted. Sjekk at hans eller hennes kontor er inspisert og akkreditert. Hvis operasjonen din vil bli gjort på kirurgens praksis.

Du bør holde forventningene til resultatene av plastisk kirurgi realistiske. De fleste prosedyrer handler bare om en forbedring i forhold til hvordan du allerede ser ut, og vil ikke skape et nytt ansikt. Hvis prosedyrene er sentrert rundt kroppskonturering, må du huske at dette ikke er et vekttapsprosedyre, men bare vil forbedre kroppsformen din noen få grader.

Det er mange klinikker som utfører operasjonen, men da oppfører de seg som om de ikke vil bli plaget med deg når det er over. Forsikre deg om at klinikken du har planlagt operasjonen din gir etterbehandlingsbesøk for pasienter hvis noe går galt.

Forsikre deg om at resultatene du vil oppnå fra en kosmetisk prosedyre, er realistiske, og ikke basert på å oppnå Hollywood-perfeksjon med røde løperen. Det er ikke alltid garantier med plastisk kirurgi. Selv med den beste legen og omsorgen, får du kanskje ikke det nøyaktige resultatet du hadde håpet på.

Et viktig aspekt av kirurgiforskning før kosmetisk kirurgi er en undersøkelse av kirurgens feilbehandlingshistorie. Du vil vite om han eller hun har fått krav mot ham eller henne. Selv om enhver kirurg kan ende opp med en misfornøyd pasient, vil flere krav være et stort rødt flagg.

Før du gjennomgår noen kosmetisk kirurgi, vil du diskutere risikoen og potensielle komplikasjoner med kirurgen. Kosmetiske operasjoner er ofte valgfrie prosedyrer, men det betyr absolutt ikke at de er uten risiko. Det er veldig viktig å avveie de potensielle fordelene ved operasjonen mot mulige komplikasjoner.

Infeksjon forekommer normalt i mindre enn en prosent av operasjonene. Imidlertid, hvis du utvikler en infeksjon, er utvinningstiden kraftig forlenget. Mennesker som tar steroider, har vaskulære problemer eller røyker, har større risiko for infeksjoner. Det er også vist at lengden på operasjonen, samt mengden blodtap, øker risikoen for å utvikle en infeksjon.

Denne artikkelen har adressert mange av spørsmålene enkeltpersoner har før de tar en beslutning om plastisk kirurgi. Selv om den har inneholdt god informasjon, er det viktig å forstå at det bare er begynnelsen. Ta deg tid til å snakke med legen din. Få svar på alle spørsmålene dine før du gjennomgår prosedyren. Det er den sikreste måten å se resultatene du håper på.