Hva Du Trenger å Vite Når Du Vurderer Plastisk Kirurgi

Med en voksende liste over mulige kosmetiske operasjoner tilgjengelig i disse dager, vender flere og flere mennesker seg til det av mange grunner. Det kan være å reparere skader gjort fra skader, fødselsskader eller for å forbedre utseendet. Uansett begrunnelse bak vedtaket, er det mange hensyn som må tas før de gjennomgås.

Kosmetisk kirurgi kan brukes av en rekke årsaker, så det er viktig å forstå hvilken type kirurgi du gjennomgår. Forskjellen mellom generell plastikkirurgi og rekonstruktiv kirurgi er stor, og det er forskjellige prosedyrer for hver av disse to forskjellige typene. Sørg for å få riktig informasjon.

Sørg for at du gjør din forskning om noen kirurg som du vurderer. Ta en titt på hvor de gikk på skolen og undersøke om de har fått noen priser eller vært disiplinert på noen måte. Det er umulig å ta en utdannet avgjørelse om hvilken kirurg å bruke med mindre du tar disse faktorene i betraktning.

Snakk med kirurgen din og spør dem om tidligere prosedyrer de har vært involvert med. Spør om hvor mange ganger de har gjort denne prosedyren og se på bilder av tidligere arbeid. Denne foreløpige screeningen vil ikke garantere suksess, men det vil gi deg en ide om hvor dyktig kirurgen er.

Før du gjennomgår kosmetisk kirurgi, sørg for at kirurgen er faktisk en kirurg. Du vil ha en bordsertifisert kirurg som jobber med deg, ikke en klinisk utøver. Finn ut om kirurgen har styresertifiseringer. Sjekk med konsesjonsorganet, for å sikre at kirurgen er lisensiert. Bedre å være trygg enn beklager!

Finn ut hvor operasjonen vil finne sted på forhånd. Du kan gjøre noen undersøkelser om dette stedet. Kontroller at kirurgen har valgt en lisensiert og akkreditert plassering. Sjekk at hans eller hennes kontor har blitt inspisert, og akkreditert. Hvis operasjonen vil bli gjort på kirurgens praksis.

Spør kirurgen din om han vil håndtere anestesi for kosmetisk kirurgi alene. I så fall insisterer på å ha en anestesilege, eller anestesiologi sykepleier delta i operasjonen. Hvis det er et problem med anestesi under operasjonen, kan legen ha problemer med å håndtere både anestesi og operasjonen.

Uansett hvor mindre en kosmetisk kirurgi prosedyre er, bør du ha et støttenettverk fast på plass. Forsikre deg om at en venn eller slektning vet nøyaktig hvor du er og hva du gjør. Kirurgen og hans eller hennes team bør også ha relevant kontaktinformasjon. På denne måten, bare i tilfelle det oppstår uventede komplikasjoner, vil du ha noen som er klare til å hjelpe deg.

En viktig ting å gjøre når du vurderer kosmetisk kirurgi er, for å sikre at du sjekker rundt, og sammenligne potensielle kirurger. Du vil oppdage at det er vel verdt det, for å sikre at du finner en som vil gi deg beskjed om potensielle risikoer, og også en som du føler deg mest komfortabel med.

Nå som du er mer utdannet om prosessen med kosmetisk kirurgi, er du bedre rustet til å håndtere den store beslutningen du står overfor. Bruk tipsene du har funnet her for å snakke med kirurgen om prosedyren du vurderer. Få all tilgjengelig informasjon før operasjonen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *